Bogforum 2018

I dagene fredag den 26. til søndag den 28. oktober 2018 afholdes der Bogforum i BelllaCenteret på Amager.

Bogen (som e-bog, papirbog eller lydbog) er fortsat en af de bedste og billigste veje til at inspiration og indsigt – også for erhvervsfolk. Derfor udstiller jeg med mine bøger, ligesom mange af mine kolleger også er på messen med deres bøger.

Der er mange gode grunde til, at erhversfolk bør lægge vejen forbi bogforum, hilse på og få en sludder med forfatterne.

Iværksætteri, forretningsudvikling og internationalisering

På min stand vil du også kunne møde VIP-gæster, der arbejder med forskellige emner indenfor iværksætteri, forretningsudvikling og internationalisering.

Fredag den 26. oktober i tidsrummet 12 til 14 kan du møde og hilse på Preben Damgaard, der også signerer bogen Fra Damgaard til Microsoft og den engelske udgave 5,460 Miles from Silicon Valley.

Øvrige gæster vil blive annoceret løbende.

 

 

Hvordan mine erhvervsbøger bliver til

Jeg er for tiden i gang med min femte erhvervsbog(hvis man ikke tæller den engelsk udgave af Fra Damgaard til Microsoftmed) og står selv for hele processen med skrivning og udgivelse.

På Bogforum 2018 vil jeg fortælle om, hvordan jeg griber det an, og hvordan det er lykkedes mig at sælge tusindvis af bøger over hele verden.

Kvalitetsindhold som lokkemad

Siden 2007 har jeg arbejdet som blogger, forfatter, foredragsholder, underviser og konsulent. 

Kunderne kontakter mig, fordi de har læst en eller flere af mine bøger, læst mine artikler, set mine videoer eller hørt mine podcasts.

“Jeg sælger bøger over hele verden og derfor holder jeg også foredrag, underviser og skriver for virksomheder over hele verden. Royalty fra bogsalget er en dejlig støt voksende indtægtskilde, men det er mine honorarbaserede aktiviteter, der skæpper bedst i kassen.

Få en snak med mig om hvordan bøger, artikler, videoer og podcasts kan bruges til at tiltrække kunder til din virksomhed.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email