Digital Direct Marketing

Vi har for mange år siden passeret det punkt, hvor udbuddet af information overstiger det enkelte menneskes opmærksomhedskapacitet.

I tidens malmstrøm af information og påvirkninger skal vi dagligt som virksomhed, forening, offentlig institution osv. forsøge at få netop vores budskab igennem til dem, der faktisk står og har brug for det her og nu.  Hvordan løser vi den opgave, når prisen per succesfuld kommunikation samtidig skal være lavest mulig?

På denne blog vil jeg i tiden fremover dele en række erfaringer og observationer, som jeg i mit virke som konsulent (i TBK Consult) for en lang række virksomheder, løbende opsamler om netop dette emne.Fokus er naturligvis på elektronisk kommunikation. Trykte medier har stadig deres berettigelse, MEN læserne vandrer stille og roligt mod de interaktive medier. Prognosen fra ZenithOptimedia ser per 31. marts 2008 således ud:

Source: Zenithoptimedia 2008
Source: Zenithoptimedia 2008

Link til kilden

Fra 2006 og frem til 2010 er Internettets andel af annoncebudgetterne steget fra 6,7% til 12,3%.  De store tabere i kampen om annoncekronerne er aviser, trykte magasiner og Radio.  TV og film ser ud til at holde skansen.

Når jeg vil fokusere på de digitale medier (primært Internetbaserede), skyldes det ikke kun, at det er der forbrugerne (både B2B og B2C) vandrer hen, men også at det er der, de resultatorienterede kommunikationsfolk ønsker at drive deres kommunikation. Her kan de nemlig opnå de laveste transaktionsomkostninger og måle effekten i realtid.

Skriv et svar

Dette site bruger Akismet til at reducere spam.