Bogforum 2018

I dagene fredag den 26. til søndag den 28. oktober 2018 afholdes der Bogforum i BelllaCenteret på Amager.

Bogen (som e-bog, papirbog eller lydbog) er fortsat en af de bedste og billigste veje til at inspiration og indsigt – også for erhvervsfolk. Derfor udstiller jeg med mine bøger, ligesom mange af mine kolleger også er på messen med deres bøger.

Der er mange gode grunde til, at erhvervsfolk bør lægge vejen forbi bogforum, hilse på og få en sludder med forfatterne.

Hent Newpub programmet her.

Åbningstider og program:

Fredag d. 26. oktober: kl. 10 – 19

10 – 12: Michael Bugaj, Meploy
14 – 16: Erik og Preben Damgaard
14 – 16: Beate Christiansen, Anders Hyldig og Rasmus Vittrup, Bogreolen.dk
16 – 18: Bo Nielsson, GENES36

Lørdag d. 27. oktober: kl. 10 – 18

10 – 12: Per Pedersen, Uniconta
10 – 12: Ditte Taaning, Marie Hvidberg og Mia Rasmussen, Cortekst
12 – 14: Frederik Sandgrav, den luddovne bogholder
14 – 16: Sinéad Quirke Køngerskov, oversætter

Søndag d. 28. oktober: kl. 10 – 18

14 – 16: Toke Kruse, Serieiværksætter, investor og forfatter

Iværksætteri, teknologi og international forretningsudvikling.

På min stand vil du også kunne møde VIP-gæster, der arbejder med forskellige emner indenfor iværksætteri, teknologi og international forretningsudvikling.

Fredag den 26. oktober

Michael Bugaj

Fra 10 og 12 kan du træffe iværksætteren Michael Bugaj, der står bag den nye arbejdsformidlingsapp Meploy. Under mottoen “Hurtig adgang til folk af høj kvalitet, når du har brug for det” bruger Meploy IT-teknologien til at smidiggøre kontakten mellem job og jobsøger.

Fra 14 til 16 kommer to af Navision-grundlæggerne Erik Damgaard og Preben Damgaard forbi og signerer bogen Fra Damgaard til Microsoft og den engelske udgave 5,460 Miles from Silicon Valley.

Erik Damgaard (t.v.) og Preben Damgaard. Billedet er fra Børsens artikel den 31. august 2017 i anledning af bogens udgivelse.

Erik vil også fortælle om sit nye succesproject Uniconta,  et økonomisystem til små og mellemstore virksomheder bygget på de nyeste teknologier. Uniconta har fået en flyvende start i Danmark og allerede på fuld fart ud over landets grænser.

Erik var blot 23 år, da han udviklede sit første økonomisystem Danmax, der dannede grundstenen i hans og broderens firma Damgaard Data. Da han to år senere (1986) lancerede Concorde Økonomi lettede taget. På kun 18 år voksede forretningen til over 1.200 medarbejdere, der tog sig af 2.000 forhandlere og 100.000 kunder i 30 lande. I 2002 lagde Microsoft over 10 milliarder på bordet og købte virksomheden.

Med salget af Navision til Microsoft i 2002 gik Preben Damgaard fra primært at være kendt i IT- og iværksætterbranchen til også at blive kendt i en bredere offentlighed. Han blev synonym med en generation af succesfulde iværksættere, som med en kombination af hårdt arbejde, forretningstalent, lederevner og en god idé pludselig kunne blive mangemillionærer. Der var derfor bud efter ham fra mange sider.

Lysten til at arbejde med iværksættere og iværksætteri trak dog mere i Preben Damgaard. En oplagt karriere som professionelt bestyrelsesmedlem i børsnoterede virksomheder blev derfor skiftet ud med en rolle som investor og aktivt bestyrelsesmedlem i mindre teknologivirksomheder med globalt vækstpotentiale.

Fra 14 til 16 har jeg også besøg af Beate Christiansen (CMO), Anders Hyldig (CTO) og Rasmus Vittrup (CEO) fra Bogreolen. Via samarbejder med alle de store danske og udenlandske forlag tilbyder Bogreolen næsten 7 millioner bøger, e-bøger og lydbøger, og der kommer løbende flere til. Med et forretningskoncept, der skærer alle mellemavancerne væk, kan Bogreolen tilbyde de suverænt bedste priser på alle
bøger, e-bøger, lydbøger og spil. Bogreolen er et ungt dansk iværksættereventyr, der yder et stort bidrag til en modernisering af den danske bogbranche.

Bo Nielsson

Fra 16-18 får vi besøg af Bo Nielsson, der også spillede en meget stor rolle i Fra Damgaard til Microsoft. Det var Bo der i 1986 tog initiativet til og var leder af Damgaard Consulting. I 1995 blev han direktør for holdninger og adfærd. Den specielle stilllingsbetegnelse var et resultat af Bo’s initiativ til det store organisationsudviklingsprojekt “lær at lære“, der omfattede alle virksomhedens medarbejdere. I dag driver Bo virksomheden Genes36.

Lørdag den 27. oktober

Per Pedersen

Mellem 10 og 12 kan du møde Per Pedersen, en af hovedpersonerne i Fra Damgaard til Microsoft og nu hovedarkitekten bag Unicontas vækststrategi.

Per Pedersen var maskinmesteren i Damgaard Datas internationale væksteventyr. Det var ham, der omsatte de afsætningsstrategiske tanker til operationelle handlinger. I dag er Per maskinmesteren i Erik Damgaards Uniconta, der allerede er i gang med at implementere den internationale vækststrategi.

Mellem 10 og 12 vil du også kunne møde Ditte Taaning, Marie Hvidberg og Mia Rasmussen fra Cortekst, der hjalp med korrekturlæsningen på Fra Damgaard til Microsoft.

Frederik Sandgrav

Fra 12 til 14 får vi besøg af den loddovne bogholder Frederik Sandgrav. Frederik, hvis firma netop har modtaget Børsens Gazelle pris, har lanceret “det bogholderløse bogholderi”, hvor han anvender teknologi til at automatisere de mange manuelle processer. Resultatet er hurtigere processer, mindre omkostninger og færre fejl.

Sinéad Quirke Køngerskov

Mellem 14 og 16 kan du træffe Sinéad Quirke Køngerskov, der står bag den engelske oversættelse af Fra Damgaard til Microsoft. Sinéad, der kommer fra Irland, er uddannet som arkæolog og kom til Danmark via et projekt om Vikingernes togter til de britiske øer. Hun er i dag engelsk-oversætter af tekster indenfor arkæologi, arkitektur, uddannelse, historie, de humanistiske fag, literatur, livstil, psykologi og samfundsvidenskab.

Søndag den 28. oktober

Toke Kruse

Fra 14 til 16 kan du få en sludder med serieiværksætter, forfatter og investor Toke Kruse, der står bag successer som Billy, Salaryog Bilagscan. Du vil også kunne købe nogle af Tokes mange bøger og få et signeret eksemplar med hjem.

Øvrige gæster vil blive annoceret løbende.

Hvordan mine erhvervsbøger bliver til

Jeg er for tiden i gang med min femte erhvervsbog (hvis man ikke tæller den engelsk udgave af Fra Damgaard til Microsoft med) og står selv for hele processen med skrivning og udgivelse.

På Bogforum 2018 vil jeg fortælle om, hvordan jeg griber det an, og hvordan det er lykkedes mig at sælge tusindvis af bøger over hele verden.

Kvalitetsindhold som lokkemad

Siden 2007 har jeg arbejdet som blogger, forfatter, foredragsholder, underviser og konsulent. 

Kunderne kontakter mig, fordi de har læst en eller flere af mine bøger, læst mine artikler, set mine videoer eller hørt mine podcasts.

“Jeg sælger bøger over hele verden og derfor holder jeg også foredrag, underviser og skriver for virksomheder over hele verden. Royalty fra bogsalget er en dejlig støt voksende indtægtskilde, men det er mine honorarbaserede aktiviteter, der skæpper bedst i kassen.

Få en snak med mig om hvordan bøger, artikler, videoer og podcasts kan bruges til at tiltrække kunder til din virksomhed.

Print Friendly, PDF & Email