Bogforum 2019

I dagene fredag den 15. til søndag den 17. november 2019 afholdes der Bogforum i BelllaCenteret på Amager.

Bogen (som e-bog, papirbog eller lydbog) er fortsat en af de bedste og billigste veje til at inspiration og indsigt – også for erhvervsfolk. Derfor udstiller jeg med mine bøger, ligesom mange af mine kolleger også er på messen med deres bøger.

Jeg udstiller hos NewPub, et dansk netværk med mere end 3.000 medlemmer, der beskræftiger sig med alle facetter af bogudgivelse.

Med en placering umiddelbart efter indgangen er NewPub Bogforum’s største udstiller og i år med en scene, hvorfra der snakkes om alle aktiviteter og udfordringer ved selv at udgive sine bøger.

Hvordan mine erhvervsbøger bliver til

Jeg er for tiden i gang med min femte erhvervsbog (hvis man ikke tæller den engelsk udgave af Fra Damgaard til Microsoft med) og står selv for hele processen med skrivning og udgivelse.

På Bogforum 2019 vil jeg fortælle om, hvordan jeg griber det an, og hvordan det er lykkedes mig at sælge tusindvis af bøger over hele verden.

Kvalitetsindhold som lokkemad

Siden 2007 har jeg arbejdet som blogger, forfatter, foredragsholder, underviser og konsulent. 

Kunderne kontakter mig, fordi de har læst en eller flere af mine bøger, læst mine artikler, set mine videoer eller hørt mine podcasts.

“Jeg sælger bøger over hele verden og derfor holder jeg også foredrag, underviser og skriver for virksomheder over hele verden. Royalty fra bogsalget er en dejlig støt voksende indtægtskilde, men det er mine honorarbaserede aktiviteter, der skæpper bedst i kassen.

Få en snak med mig om hvordan bøger, artikler, videoer og podcasts kan bruges til at tiltrække kunder til din virksomhed.