Bogforum 2021

I dagene fredag den 5. til søndag den 7. november 2021 afholdes der Bogforum i BellaCenter på Amager.

Bogen (som e-bog, papirbog eller lydbog) er fortsat en af de bedste og billigste veje til at inspiration og indsigt – også for erhvervsfolk. Derfor udstiller jeg med mine bøger, ligesom mange af mine kolleger også er på messen med deres bøger.

Jeg udstiller hos NewPub, et dansk netværk med mere end 3.000 medlemmer, der beskræftiger sig med alle facetter af bogudgivelse.

Med et udstillingsareal på over 600 m2 er NewPub nu Bogforum’s største udstiller. Vi har standnummer D3-001.

Bella Center har bygget kraftigt ud siden 2019. Hvor der før var et parkeringområde foran centeret er nu opført en stor foyer og multihallen Bella Arena, hvor vi får æren af at være i gruppen af allerførste udstillere.

En lækker hal med akustik-dæmpning beregnet til koncertbrug og med et terrazzogulv der er meget pænere og langt mere behageligt end betongulvene i de gamle haller.

Med de meget positive erfaringer fra Bogforum 2019 lægger NewPub i år endnu mere vægt på aktiviteter og oplevelser for de besøgende.

“Vi har i år to scener samt et område dedikeret til bogreceptioner på vores stand,” forklarer Karsten Pers. “På NewPubs store Orange Scene præsenterer og diskuterer vi de mange aktuelle og eviggyldige emner, som de frie forfattere skriver om. Scenen er rettet mod det læsende publikum og vil tilbyde et overflødighedshorn af foredrag og debatter.”

Karsten Pers, NewPubs stifter og tovholder

På begge sider af NewPub er der andre udstillere og bagerst i hallen ligger den populære messeboghandel – igen i år Arnold Busck – og så det nye Signeringsområde, hvor alle sceners signeringer skal foregå i år pga. Covid m.v.-forsigtighed.

Orange Scene

Jeg præsenterer bogen, som læserne kalder Danmarks bedst dokumenterede iværksætterhistorie, Fra Damgaard til Microsoft. Gennem mere end 200 timers interview har jeg dokumenteret et af Danmarks største erhvervseventyr. Fra den spæde start i kælderen under forældrenes hus til det tidspunkt, hvor verdens største IT-virksomhed. Microsoft, lagde over 10 milliarder på bordet for at erhverve hele virksomheden.

  • Fredag, den 5. november, kl. 14:00
  • Søndag, den 7. november, kl. 13:30

Skriv&Udgiv scenen

I september sidste år udgav jeg min femte erhvervsbog (hvis man ikke tæller den engelsk udgave af Fra Damgaard til Microsoft med) og stod selv for hele processen med skrivning og udgivelse.

På Bogforum 2021 vil jeg fortælle om, hvordan jeg griber det an, og hvordan det er lykkedes mig at sælge tusindvis af bøger over hele verden.

Fredag, den 5. november, kl. 16:00
Selvudgiverens værksted: Jeg fortæller om, hvordan jeg kører processen fra start til slut, hvilke værktøjer jeg bruger, og hvordan jeg sikrer den kommercielle succes.

Lørdag, den 6. november, kl. 14:00
Selvudgiverens værksted: Jeg fortæller om tilblivelsen af mine internationale bestsellere, og hvordan jeg kan holde udgifterne nede uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Fredag, den 5. november, kl. 17:00 og Søndag, den 7. november, kl. 15:00
Selvudgiverens værksted: Anmeldelser er vigtige for en bogs kommercielle succes. Jeg fortæller, hvordan jeg får anmeldelser både inden og efter at bogen udkommer.

Kvalitetsindhold som lokkemad

Siden 2007 har jeg arbejdet som blogger, forfatter, foredragsholder, underviser og konsulent. 

Kunderne kontakter mig, fordi de har læst en eller flere af mine bøger, læst mine artikler, set mine videoer eller hørt mine podcasts.

“Jeg sælger bøger over hele verden og derfor holder jeg også foredrag, underviser og skriver for virksomheder over hele verden. Royalty fra bogsalget er en dejlig støt voksende indtægtskilde, men det er mine honorarbaserede aktiviteter, der skæpper bedst i kassen.

Få en snak med mig om hvordan bøger, artikler, videoer og podcasts kan bruges til at tiltrække kunder til din virksomhed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere