Fra Damgaard til Microsoft

Danmarks bedst dokumenterede iværksætterhistorie

Fra Damgaard til Microsoft

★★★★ Iværksættere kan lære af Damgaard Data

JyllandsPosten

★★★★★ Det bedste ved bogen er, at alle , selv uden kendskab til branchen, vil kunne læse den og blive klogere på iværksættermentalitet, et marked og en teknologi i rivende udvikling.

Hans Christian Markvardt Pedersen

★★★★★ Som iværksætter fandt jeg bogen meget inspirerende og lærerig! En virkelig velskrevet og gennemarbejdet bog, der både er spændende og underholdende – også for én, der ikke har den store kendskab til IT. Jeg kan varmt anbefale den!

Mia Louise R

Hvordan rekruterer og styrer du mere end 2.000 forhandlere, der betjener over 100.000 kunder i 30 lande? Fra et lille hjørne af verden hvor engelsk ikke er hovedsprog.

Navision gjorde det!

Da Microsoft overtog firmaet i 2002, var den samlede omsætning omkring Navisions produkter i størrelsesordenen 17 milliarder kroner og hele økosystemet beskæftigede over 20.000 mennesker.

Fra Damgaard til Microsoft afslører hele historien om to af Danmarks ubestridte forretningssucceser – fra vugge til voksen. Den beskriver en industri, der er helt uforudsigelig, hvor strategier ikke nødvendigvis fører til succes. Men det er også en fortælling om mennesker, ambitioner og snarrådighed. Sådan forfølger du dine drømme og bygger en succesfuld og global forretning op fra bunden – på et af verdens mindste markeder.
Anmeldelse i Børsen den 1. september 2017

Bogen omtales i TV2 Go’ morgen Danmark den 1. september 2017

Anmeldelse i Jyllandsposten den 14. oktober 2017

Bogen anbefales som sommerløsning i Børsen den 7. juni 2018

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere