Fra Damgaard til Microsoft

 Danmarks bedst dokumenterede iværksætterhistorie

 Fra Damgaard til Microsoft afslører hele historien om to af Danmarks ubestridte forretningssucceser – fra vugge til voksen. Den beskriver en industri, der er helt uforudsigelig, hvor strategier ikke nødvendigvis fører til succes.

Men det er også en fortælling om mennesker, ambitioner og snarrådighed. Sådan forfølger du dine drømme og bygger en succesfuld og global forretning op fra bunden – på et af verdens mindste markeder.

Køb bogen her

Alle, selv uden kendskab til branchen, vil kunne læse den og blive klogere på iværksættermentalitet, et marked og en teknologi i rivende udvikling.

Hans Christian Markvardt Pedersen

 Iværksættere kan lære af Damgaard Data

JyllandsPosten

En virkelig velskrevet og gennemarbejdet bog, der både er spændende og underholdende – også for én, der ikke har den store kendskab til IT. Jeg kan varmt anbefale den!

Mia Louise R / Amazon

 Navision gjorde det!

Hvordan rekruterer og styrer du mere end 2.000 forhandlere, der betjener over 100.000 kunder i 30 lande? Fra et lille hjørne af verden hvor engelsk ikke er hovedsproget.

Da Microsoft overtog firmaet i 2002, var den samlede omsætning omkring Navisions produkter i størrelsesordenen 17 milliarder kroner og hele økosystemet beskæftigede over 20.000 mennesker.

Køb bogen her

Anmeldelse i Børsen den 1. september 2017

Bogen omtales i TV2 Go’ morgen Danmark den 1. september 2017

Anmeldelse i Jyllandsposten den 14. oktober 2017

Bogen anbefales som sommerløsning i Børsen den 7. juni 2018

hold dig opdateret på Linkedin

Jeg er mest af alt aktiv på LinkedIn – så tøv ikke med at følge mig der.

Følg mig på LinkedIn