Webinar: Kom hurtigere ud på de internationale markeder

   Har du ambitioner om at komme ud på de internationale markeder, så er de 1,5 milliarder, der taler engelsk, et godt sted at starte.

Se replay af webinaret her

Dine værter

Steen Helmer

Steen Helmer har mere end 15 års operationel erfaring fra international forretningsudvikling og med ledelsesroller i IT branchen, sidder i bestyrelsen af IAMCP Denmark (International Association of Microsoft Channel Partners.

Steen faciliterer workshops og arbejder som rådgivende konsulent.

Hans Peter Bech

 Hans Peter Bech er forfatter og blogger. Han har skrevet flere bøger, whitepapers og talrige artikler om international forretningsudvikling i IT-branchen.

Hans Peter faciliterer workshops og arbejder som rådgivende konsulent.

 Beskrivelse af webinaret

 At komme ud på de internationale markeder er en fuld forståelig ambition.

Det danske marked udgør mindre end en fjerdedel procent af verdensmarkedet for noget som helst. Det betyder at over 99 procent af verdensmarkedet ligger udenfor Danmark. At få fat i noget af dette kæmpemarked er selvfølgeligt attraktivt for enhver virksomhed.

Erfaringerne viser blot, at det er lettere sagt end gjort og mange kommer galt af sted, når de prøver kræfter med opgaven.

 I dette webinar, hvor jeg, Hans Peter Bech, er gæst hos min kollega, Steen Helmer, diskuterer vi hvordan softwarevirksomheder kan komme i gang med at få kunder i udlandet uden at sætte hele egenkapital over styr.