Facebook på skåplan?

Mængden af super grimme, hæslige og irrelevante annoncer stiger på Facebook.  Lige nu er der en annonce nederst i mit skærmbillede, der lokker med at jeg er “en af  de første”, der er udvalgt til at kunne vinde et eller andet.  Hvor tåbeligt kan det blive?  Til højre i billedet bliver jeg tilbudt unge russiske piger med store bryster!!  Hallo Facebook, behøver  I ligefrem at fornærme mig?

Jeg er med på at Facebook ikke for evigt kan stille en verdensomspændende service til rådighed gratis, men kan de ikke finde på mere intelligente og smagfulde løsninger.  Hvorfor kan jeg for eksempel ikke betale DKK 10 om måneden og så slippe for de tåbelige annoncer.

Er der ikke nogen derud i det store cyberspace, der kan finde på en forretningsmodel til sociale netværk, der ikke er afhængig af ligegyldige, tåbelige og direkte anstødelige annoncer.

Russian girls
Offensive add on Facebook

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere