Kom og få en snak på Bogforum 2018


Under overskriften Iværksætteri, forretningsudvikling og international vækst har jeg booket seks kvadratmeter hos NewpubBogforum 2018 i Bella Center Copenhagen, der finder sted i dagene fredag den 26. til søndag 28. oktober 2018.

Klik her for a se listen over VIP-gæster, som du kan møde på min stand.

Hvis du vil have en snak om at skrive bøger, artikler, whitepapers og producere videoer og podcasts samt ikke mindst at få dem markedsført og solgt – over hele verden, så er du velkommen til at kigge forbi min stand.

Hvis du har brug for en snak om, hvordan du kan optimere din afsætning og specielt om, hvordan du kan få gang i de 99,6% af verdensmarkedet, der ligger uden for Danmark, så er du også velkommen til at lægge vejen forbi. Jeg har mest erfaring med afsætning af informationsteknologi (og det er også det, jeg skriver om), men uanset hvad du laver, skal du være velkommen til at kigge forbi.

Hvorfor deltager jeg i Bogforum 2018?

I min seneste bog Fra Damgaard til Microsoft (på engelsk: 5,460 Miles from Silicon Valley), fortæller jeg, hvordan Erik og Preben Damgaard i 1984 bookede en ni kvadratmeter stor stand på Kontor & Data i Bella Centeret og på en uge fik 400.000 (1984-kroner) i kassen. Deres deltagelse på den messe var de fakto deres gennembrud og bragte med et slag Damgaard Data igennem den ellers så vanskelige opstartsfase, som de fleste iværksættere døjer med.

Det er nu ikke grunden til, at jeg deltager, men jeg synes analogien er morsom.

Jeg deltager, fordi jeg på de tre dage har mulighed for at tale med en masse mennesker, der brænder for bogen (trykt, elektronisk eller som lydbog) som et lærings- og erfaringsmedie, og som enten gerne vil skrive nogle eller læse dem.

I de snart 40 år jeg har været i erhvervslivet, er jeg konstant blevet inpsireret af de mange bøger, jeg har læst. Den begejstring for bogen vil jeg gerne dele med andre.

Nå ja, hvis du vil købe en af mine bøger (jeg har tre titler med), så skal du naturligvis være velkommen. Jeg har min Mont Blanc kuglepen med, så du kan få et signeret eksemplar.

Hvorfor skal du besøge Bogforum 2018?

Hvis du læser denne post, er det nok fordi, du interesserer dig for det samme som jeg.

Enten vil du gerne producere indhold (tekst, billeder, film og lyd) der har stor gennemslagskraft og ikke kræver det store budget. Det er min spidskompetence, og jeg deler gerne mine tips & tricks med dig, hvis du lægger vejen forbi.

Eller også driver du en lovende forretning og vil gerne ekspandere internationalt (det er det, jeg skriver om), og du kunne godt tænkte dig at få en sludder med mig om dine udfordringer og muligheder.

Klik her for at booke et møde.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Skriv et svar

Dette site bruger Akismet til at reducere spam.