Software Product Management Summit 2020


International Software Product Management Association (ISPMA) er en åben non-profit forening af eksperter, virksomheder og forskningsinstitutioner med det mål at fremme professionel software product management på tværs af brancher.


I dagene 24. og 25. marts 2020 afholder ISPMA sin årlige europæiske Software Product Management Summit i Frankfurt, Tyskland.

Om onsdagen, den 25. marts kl. 11:25 holder jeg en præsentation med titlen Challenges associated with international expansion.

Baseret på min kommende bog Going Global on a Shoestring vil jeg diskutere de produktmæssige udfordringer, som softwarevirksomheder står overfor, når de krydser landegrænser. Jeg vil præsentere og diskutere forskellige tilgange til håndtering af lokalisering og understøttelse af landespecifikke krav.

I min præsentation vil jeg give eksempler på hvordan forskellige virksomheder griber opgaven an, samt resummere de parametre som valget af nye markeder kan baseres på.

I foredraget vil der også være en ny vinkel, hvor jeg viser forskningsresultater, der indikerer, at innovative produkter udbredes med meget forskellig hastighed i de forskellige lande.

Hvorfor mon det?

Konferencen afholdes på Hotel NH Collection Frankfurt City, der ligger midt i byen.

Skriv et svar

Dette site bruger Akismet til at reducere spam.