Apple MacBook Pro

Så blev det søndag, og hermed blev der lidt tid til at få kigget på det nye vidunder.

I første omgang kastede jeg mig over computeren og lod den store skærm, det separate keyboard og musen blive stående i kasserne.

Det første indtryk er rigtig godt.  Skærmen er virkelig god, meget klar og med en betydelig bedre lysstyrke og kontrast end min ThinkPad.  Tastaturet er godt, men  anderledes og med væsentligt færre tatster.  Det krævede lidt nærstudie, før jeg havde fundet genveje til de mest almindeligt funktioner (end, home, delete, cut, copy, paste osv.).

Jeg fik startet Microsft Entourage og oprettet en mail account, men jeg venter med den store migration fra min nuværende Outlook, til jeg har talt med en Apple ekspert.

Word, Excel og Powerpoint voldte ingen problemer.  Jeg brugte lidt tid på at finde funktioner, som ligger andre steder end i Office 2007.  Her kommer jeg nok til at investere lidt mere tid, indtil jeg har alle funktioner på rygmarven.

Jeg fik installeret Firefox og oprettet en DropBox. Med DropBox havde jeg øjeblikkelig adgang til alle mine dokumenter.  DropBox er et super koncept.  Jeg har DropBox på min ThinkPad også, hvorfor alle mine dokumenter er tilgængelige fra begge computere.  Installation af nye applikationer foregår andeledes end under Windows, så det skulle jeg lige greje.  Til gengæld går installation nye applikationer lynende hurtigt.

“Finder” fungerer fortrinligt og det er nemt at finde rundt i sine dokumenter.

Det helt store sus

Det store sus kom, da jeg pakkede 24″ skærmen ud og fik den sat på min MacBook.  Milde Moses en arbejdsplads man hermed får.  Et kæmpe super display, hvor man mageligt kan have 2 A4 sider ved siden af hinanden.  Knivskarpt og med en helt fantastisk klarhed og ro.

Det traditionelle tastatur har væsentligt flere taster og virker glimrende.

Og så til det måske aller vigtigste: Performance.

Min nye MacBook Pro er lynhurtig.  Jeg vil i den kommende tid foretage nogle performancemålinger, så jeg kan opgive helt præcise sammenligninger.

Konklusion indtil nu:  Særdeles positivt.

En kommentar til “Apple MacBook Pro

  1. Jeppe siger:

    Hey HP

    hvis/når du finder en måde at migrer outlook til Entourage må du endeligt sige til …

Skriv et svar

Dette site bruger Akismet til at reducere spam.