Telia & TDC – happy ending

Jeg omtalte for nylig miseren med lukningen af min bredbåndforbidelse pga. af en misforståele imellem Telia og TDC.  Historien har faktisk en happy ending og både TDC og Telia fortjener ros.

En morgen tidligt for nogle uger siden var min bredåndforbidelse pludselig død.  Jeg havde nogle måneder forinden skiftet fra TDC til Telia, og der var angiveligt sket en fejl i dette skift, der førte til, at jeg pludselig stod uden forbindelse til Internettet.

Da jeg ikke kan binde mig til at være på kontoret en hel dag for at vente på en tekniker, måtte jeg acceptere en tid til udbedrring af fejlen i slutningen af maj, hvor jeg “kun” skulle binde mig til 1/2 dag.  Jeg får så arrangeret, at nogen kan være på kontoret dagen efter og ringer tilbage til Telia for at aflyse den gamle aftale og få lavet en ny.

Efter nogen diskussion med Telia lykkedes det via en meget ihærdig kundesupporter hos Telia at få en TDC tekniker til at tage ud og se på sagen allerede dagen efter.

På dagen hvor udbedringen af fejlen skulle finde sted, blev jeg ringet op af TDC teknikeren, der stolt kunne medele at problemet var løst.  Han fortalte mig hvad han havde gjort, og jeg kunne forstå at løsningen ikke var helt efter bogen, men det var nødvendigt, hvis jeg skulle op og køre her og nu.

Tak til både Telia og TDC for hurtig og fleksibel handling.

Skriv et svar

Dette site bruger Akismet til at reducere spam.