Min nye bog “Building Successful Partner Channels” er på gaden


At skrive en bog er et arbejde, som kræver fokus, koncentration og tid, men som til gengæld giver et fantastisk overblik over det fagområde, som man behandler.


#1 on 04-04-2015

Så nåede vi det – og bogen er allerede en bestseller i kategorien Global Marketing.

Efter at have arbejdet med projektet i mere end et år kan vi i dag endelig frigive min nye bog Building Successful Partner Channels til salg i den elektroniske udgave og i løbet af få dage også i en trykt version. Det har nok taget mere end et kalenderår at skrive bogen, men hvis ikke jeg havde blokeret kalenderen det sidste halve år, var jeg ikke blevet færdig. Jeg kunne således afsætte halvdelen af min tid til denne bog, mens jeg brugte den anden halvdel på research og forberedelsen af min fjerde bog, som kommer til foråret 2017. At sige nej tak til konsulentopgaver er ikke nemt, men det var nødvendigt for at komme i mål med et projekt, som stod højest på min faglige ambitionsliste. Udover bogprojekterne blev der kun brugt tid på de workshops, jeg afholder rundt omkring i Europa, men de giver heldigvis også yderligere inspiration til bøgerne.

BookCover3d_BSABSinGM_east_v2

At skrive en bog er et arbejde, som kræver fokus, koncentration og tid, men som til gengæld giver et fantastisk overblik over det fagområde, som man behandler. Min synopsis og alle mine udkast har været igennem en gruppe af eksperter fra hele verden og denne kritiske bearbejdning har haft enorm betydning for resultatet (men det jo ultimativt er op til læseren at bedømme).  Da jeg jo ikke er indfødt engelsktalende er mit “Danglish” blevet godt og grundigt efterbearbejdet af min proofreader Emma Crabtree, der i øvrigt holder til i Portugal. Illustrationer og layout har været i hænderne på Jelena Galkina, der opererer fra Tallinn i Estland.

Building Successful Partner Channels er en bog om, hvordan man opbygger og udvikler indirekte (ikke kun salg!) kanaler i softwareindustrien, når man har ambitioner om at bliver global markedsleder. Jeg har skrevet bogen, fordi jeg selv har haft stor succes med denne tilgang til markedet, men kan se at mange andre har meget svært ved at få det til at fungere. På LinkedIn er der ca. 5 millioner mennesker, der arbejder med afsætningsopgaver i softwareindustrien, og jeg har skrevet min bog for at hjælpe så mange som muligt med de erfaringer og synspunkter, som jeg med success selv har anvendt og fortsat anvender.

Klik her for at købe bogen i Danmark

Skriv et svar

Dette site bruger Akismet til at reducere spam.