Webinar: Kom hurtigere ud på de internationale markeder


Har du ambitioner om at komme ud på de internationale markeder, så er de 1,5 milliarder, der taler engelsk, et godt sted at starte.


At komme ud på de internationale markeder er en fuld forståelig ambition.

Det danske marked udgør mindre end en fjerdedel procent af verdensmarkedet for noget som helst. Det betyder at over 99 procent af verdensmarkedet ligger udenfor Danmark. At få fat i noget af dette kæmpemarked er selvfølgeligt attraktivt for enhver virksomhed.

Erfaringerne viser blot, at det er lettere sagt end gjort og mange kommer galt af sted, når de prøver kræfter med opgaven.

I dette webinar, hvor jeg er gæst hos min kollega, Steen Helmer, diskuterer vi hvordan softwarevirksomheder kan komme i gang med at få kunder i udlandet uden at sætte hele egenkapital over styr.

Værter

Steen Helmer er executive partner hos TBK Consult, der hjælper IT, teknologi og softwarevirksomheder med at blive globale markedsledere. Han er også kommunikationsekspert og hjælper sine kunder med at anvende LinkedIn, Sales Navigator og tillægsløsninger strategisk som en del af deres vækststrategi. Steen afholder åbne og individuelle workshops og bliver anvendt som keynote taler ved både lokale og internationale events.

Steen har mere end 15 års operationel erfaring fra international forretningsudvikling og med ledelsesroller i IT branchen, sidder i bestyrelsen af IAMCP Denmark (International Association of Microsoft Channel Partners) og aktivt involveret på europæisk plan.

Steen er også tilgængelig for en individuel introduktionssamtale inden eller efter webinaret. Tjek hans kalender her og vælg det tidspunkt, der passer dig bedst.

Hans Peter Bech er forfatter og blogger. Han har skrevet flere bøger, whitepapers og talrige artikler om international forretningsudvikling i IT-branchen. Hans Peter faciliterer også workshops og arbejder som rådgivende konsulent.

Skriv et svar

Dette site bruger Akismet til at reducere spam.