Erik Damgaard gentager succesen


Erik Damgaard fik sammen med broderen, Preben, sat Danmark eftertrykkeligt på verdenskortet, da de i 2002 solgte deres softwarefirma til Microsoft for over 10 milliarder. Med Uniconta er han godt i gang med at gentage successen.


Torsdag den 16. januar 2020 fra kl. 17:00 til 20:00 har du mulighed for at møde Erik Damgaard og høre historien om både Damgaard Data, fusionen med Navision Software, salget til Microsoft og visionerne for hans nye Uniconta.

Fra Damgaard til Microsoft – historien om Danmarks mest succesfulde iværksættere

17:00 – 17:30 Velkomst

Kort introduktion af arrangementets vært og sponsor, Bakertilly, ved Ramazan Turan, der også vil fortælle lidt om robotter og automatisering.

17:30 – 18:00 Fra Damgaard til Microsoft – Danmarks bedst dokumenterede iværksætterhistorie.

Preben og Erik Damgaard er bare 21 og 23 år, da de starter virksomheden Damgaard Data. Otte år senere omsætter de for 100 millioner kroner og har 100 medarbejdere. Alles øjne er rettet mod de to brødre. Kan de med Damgaard Data gøre Danmark til en af verdens førende it-nationer? IBM køber sig ind og lover at hjælpe med den globale ekspansion. Men intet går som planlagt.

Hans Peter Bech, forfatter til bogen ”Fra Damgaard til Microsoft”, tager os med bag scenen og fortæller, hvordan det alligevel lykkedes Damgaard Data og Navision Software at blive globalt førende på forretningssoftware til små og mellemstore virksomheder.

18:00 – 19:00 Uniconta – Fremtidens ERP-system.

Uniconta, der på kun tre og et halvt år i Danmark har fået 130 forhandlere, mere end 100 integrationspartnere, og hvor kunderne nu tælles i tusinder, satte i efteråret endnu mere damp under marketingmaskinen. Med en række seminarer fik de lokket ikke mindre end 1.200 regnskabsfolk og revisorer til at bruge det meste af en dag på at høre om Uniconta, det nye regnskabssystem i skyen.

Erik Damgaard fortæller nu om hvordan ændringerne i IT-teknologien og ikke mindst i udbredelsen af internettet og cloud-computing igen har ændret spillereglerne i ERP-markedet. Det er de ændringer, som forklarer Unicontas hurtige udbredelse, og som definerer vilkårene for markedet fremover.

19:00 – 20:00 Afslutning i loungen

Rungsted Seier Capital Erhvervsnetværk og Bakertilly har samtidig inviteret deres businessnetværk samt VIP-kunder med, så der er rig mulighed for at møde nye og spændende mennesker.

Tid: Torsdag den 16. januar 2020 fra kl. 17:00 til 20:30
Sted: Bakertilly Copenhagen, Poul Bundgaards Vej 1, 2500 Valby
Tilmelding: Claus Christoffersen, Futurelink

2 kommentarer til “Erik Damgaard gentager succesen

  1. Pingback: Planer holder aldrig, og skindet bedrager - Ord skaber følelser - følelser styrer adfærd

  2. Pingback: De mest læste artikler og anden statistik for 2019 - Ord skaber følelser - følelser styrer adfærd

Skriv et svar

Dette site bruger Akismet til at reducere spam.